Πώς λειτουργεί το σύστηµα ανταµοιβής πόντων;
Με κάθε αγορά που πραγµατοποιείτε στο amabilecreations.com κερδίζετε πόντους / hearts. Οι πόντοι ανταµοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασµό σας,που µπορείτε να δείτε οποιαδήποτε στιγµή πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασµό;
Ναι, για να µπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταµοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δηµιουργήσει λογαριασµό στο Amabile Creations και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγµατοποιείτε αγορές. Με τη δηµιουργία νέου λογαριασµού σας προσφέρουµε 15 Hearts δώρο γνωριµίας! Στο λογαριασµό σας αποθηκεύονται και εµφανίζονται συγκεντρωµένοι όλοι οι πόντοι που έχετε, προκειµένου να ενηµερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε επιθυµείτε.
Σε όλα τα προϊόντα αναγράφονται οι πόντοι ανταμοιβής / hearts που τους αναλογούν. Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 1 πόντο. Για παράδειγµα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 12€, κερδίζετε 12 πόντους.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους µου;
Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασµό σας & τοποθετήσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυµείτε, θα εµφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούµενες αγορές καθώς και το αντίτιµό τους σε ευρώ. Κάθε 100 Hearts αντιστοιχούν σε 5€. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας µόλις συγκεντρώσετε 100 πόντους. Εάν επιθυµείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, απλά επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο θα εφαρµοστεί κατευθείαν η επιπλέον έκπτωση στη παραγγελία σας.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας όποτε επιθυµείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 100 πόντους. Στη συνέχεια και ανά 100 πόντους που συγκεντρώνετε, θα πρέπει να τους εξαργυρώνετε όλους µαζί. Δηλαδή, στην περίπτωση που έχετε συγκεντρώσει 150 hearts µπορείτε να εξαργυρώσετε τα 100 hearts και τα υπόλοιπα 50 παραµένουν στο λογαριασµό σας.

Έχω ήδη λογαριασµό στο amabilecreations.com, θα κερδίσω πόντους από αγορές που έκανα πριν τη δηµιουργία του προγράµµατος πόντων;

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη νέα υπηρεσία, οι πόντοι αρχίζουν να µετράνε από τη στιγµή που δηµιουργήθηκε το νέο σύστηµά µας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αναδροµικά. Ωστόσο, θέλοντας να σας ευχαριστήσουµε για την προτίµηση που µας δείχνετε, προσφέρουµε 15 πόντους στους ήδη εγγεγραµένους χρήστες. Ξεκινήστε από σήµερα κιόλας να συγκεντρώνετε ακόµη περισσότερους πόντους και παράλληλα επωφεληθείτε µε επιπλέον εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόµια!

Ολοκλήρωσα την παραγγελία µου, αλλά δεν έχουν προστεθεί οι πόντοι µου ακόµα.
Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασµό σας µε την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε µε αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε µερικές µέρες (5 – 10 εργάσιµες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον µπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασµό σας.

Θέλω να κάνω τηλεφωνική παραγγελία, θα µετρήσουν οι πόντοι µου;
Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασµό σας όταν πραγµατοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δηµιουργήσει προηγουµένως λογαριασµό στο amabilecreations.com